Chicago Bears: Boka NFL-biljetter / NFL-resor härChicago Bears är ett av de mest klassiska lagen i NFL med över hundra år av historia bakom sig och de spelar dessutom på en av NFL:s äldsta och mest klassiska arenor i Solder Field. Här nedanför hittar du spelschema och biljetter till samtliga Chicago Bears hemmamatcher.

Om du klickar på förfrågan och fyller i uppgifterna kommer du sedan få ett prisförslag. Behöver du även hjälp med hotell eller flyg så skriv bara in det i fritextrutan. Annars går det även bra att enbart köpa biljetter.

Mer om Chicago Bears

Chicago är USA:s tredje största stad och en stad man når väldigt enkelt från Sverige på grund av deras väldigt goda flygförbindelser och vart det ligger rent geografiskt.

Chicago är en väldigt vacker stad och det är en stad som brinner för sin sport och älskar sina lag och NFL-laget Chicago Bears är givetvis inge undantag.

Utöver NFL har Chicago även klassiska lag i både NBA (Chicago Bulls) samt NHL (Chicago Blackhawks).

Spelar på en av NFL:s äldsta arenor

Chicago Bears spelar sina hemmamatcher på klassiska arenan Solder Field som invigdes redan 1924. Den hade en omfattande renovering 2002-03 och har idag en kapacitet på 61 500 åskådare.

Arenan är en av de absolut äldsta arenorna i NFL och ligger nära downtown Chicago.

Vann Super Bowl 1985

Bears grundades 1920 och har alltså en över hundra år lång historia bakom sig. De har vunnit sin division 19 gånger, sin konferens fyura gånger och en gång har de vunnit Super Bowl.

Den segern kom 1985 i Super Bowl XX. Stor hjälte i den matchen blev Richard Dent som var defensive end för Chicago Bears som blev utsedd till MVP och höll New England Patriots till ynka tio poäng i matchen.

Bears vann även NFL nio gånger innan AFL och NFL gick ihop till en liga 1970.

Lästips från vår partner: http://www.hartransplantation.biz/